Om os

Horn Skovgaard er et hobbylandbrug med et mindre fårehold.

Vi købte ejendommen i 2004 og har siden da ombygget, renoveret og vedligeholdt den smukke ejendom. Der er godt og vel 3 ha jord til ejendommen og da vi har pligt til at drive jorden faldt valget naturligt på fårehold. Vi startede ud med en lille besætning bestående af 8 moderfår af racen Gotlandske Pelsfår og har gennem årene udvidet antallet af moderdyr, så vi nu har 18-20 moderfår og vi får hver år ca 28-32 lam.

Disse får danner grundstenen i Horn Skovgaard. Kødet fra lammene, de lækre lammeskind, samt ulden som vi får spundet til dejligt garn kommer fra egne dyr. Da racen er grå i forskellige nuancer, er alle vore produkter også i de grå farver. Som udgangspunkt farver vi ikke vores garn, men det er vores ønske at beholde garnet så naturligt som muligt.

For at skabe lidt liv og spræl blandt alle de smukke grå ting laver vi også glaskunst i glade farver. Vi har altid et bredt sortiment af lysestager, fade, forskellige figurer og ikke mindst årstidens pynt. Derudover laver vi flotte håndlavede glasperler som bruges til halssmykker, armbånd, øreringe, samt forskellige brocher.

Vi har ikke en fysisk butik på gården, men vi er at finde rundt omkring på mange af de større kunsthåndværkermarkeder i østjylland. Hvis du er interesseret i vores produkter, men ikke kan møde os på et marked nær dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.

Udstillinger

Hvis du har lyst til at møde os og se vores produkter, kan du her se hvilke udstillinger og kunsthåndværkermarkeder vi deltager på. Listen vil løbende blive opdateret.

Se mere